• تاریخ انتشار : دوشنبه 1 جولای 2024 - 18:33
  • کد خبر : 19120
  • چاپ خبر

کرمان معین شهر کربلا در بحث اسکان‌ و تغذیه زائران اربعین است

به گزارش کارگران کرمان:و به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات کرمان، رسول فتحی، مدیر اربعین ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان گفت: فعالیت موکب‌های اربعین حسینی امسال نیز همچون سال‌های گذشته از اول ماه صفر آغاز می‌شود و موکب‌داران می‌توانند هماهنگی انتقال کالاها و ملزومات مورد نیاز موکب‌ها را پی‌گیری کنند. وی با

به گزارش کارگران کرمان:و به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات کرمان، رسول فتحی، مدیر اربعین ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان گفت: فعالیت موکب‌های اربعین حسینی امسال نیز همچون سال‌های گذشته از اول ماه صفر آغاز می‌شود و موکب‌داران می‌توانند هماهنگی انتقال کالاها و ملزومات مورد نیاز موکب‌ها را پی‌گیری کنند.

وی با بیان اینکه با پیشنهاد وزارت کشور ستاد عتبات استان کرمان معین شهر کربلا در بحث اسکان و تغذیه زائران اربعین است، افزود: امسال ضمن هماهنگی با سازمان ثبت اسناد، ساختار موکب‌ها از حقیقی به حقوقی تغییر پیدا کرده و موکب‌های ستاد توسعه‌ و بازسازی عتبات با ثبت اطلاعات اعضای خود دارای شناسه‌ ملی می‌شوند. به این ترتیب موکب‌ها، تشکل‌های مردم‌نهادی هستند که ساختار حقوقی دارند.

فتحی از ثبت‌نام ۵۹ موکب استان کرمان در این سامانه خبر داد و تصریح کرد: این ثبت‌نام هنوز ادامه دارد. مجوز موکب‌های اسکان و پذیرایی فقط توسط ستاد عتبات صادر می‌شود اما امسال تدبیری اندیشیده شده مواکبی که خدمات درمانی و فرهنگی ارائه می‌کنند، می‌توانند با موافقت کمیته‌ مربوطه، مجوز موکب را از ستاد عتبات دریافت و نسبت به انتقال وسایل و تجهیزات خود اقدام کنند.

مدیر اربعین ستاد توسعه‌ و بازسازی عتبات عالیات استان اظهار کرد: با توجه به شرایطی که در کربلا وجود دارد، تأکید شده است که موکب‌های ایرانی در موکب‌های عراقی ادغام شوند و به ارائه خدمات بپردازند.

وی افزود: هر موکب‌دار ایرانی که بتواند با موکب‌دار عراقی برای پذیرایی از زائران، توافق‌نامه امضا کند و نسخه‌ای را در اختیار ما قرار دهد، کمیته اسکان و پذیرایی ستاد عتبات هم موکب را مورد حمایت قرار می‌دهد. طرح تجمیع موکب‌های کم‌توان با موکب‌های پرتوان را هم در برنامه داریم تا بهتر بتوانند به زائران خدمات ارائه دهند.

فتحی یادآور شد: موکب‌هایی که در سامانه‌ ثبت اسناد کشور ثبت می‌شوند، اساسنامه‌ای‌ دارند که به امضای هیئت امنای موکب می‌رسد و به این ترتیب ترکیب هیئت امنا بر اساس پروتکل ثبت ‌اسناد تعریف و مشخص می‌شود.

وی گفت: ارکان اجرایی موکب‌ها هم مشخص است و تأکید داریم در ساختار موکب‌ها حتماً روحانی، مستند‌ساز، ناظر بهداشتی، راهنمای زائر، پزشک و پرستار هم حضور داشته باشند.

فتحی با اشاره به انتقال تجهیزات مورد نیاز موکب‌ها توسط ماشین‌های سنگین افزود: الزاماً همه ماشین‌های سنگین که در نقل و انتقالات فوق همکاری دارند، بیمه می‌شوند.

وی بيان کرد: طرف عراقی محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی برای انتقال برخی لوازم از جمله کپسول گاز را اعلام کرده که با توجه به کمبودی که در این خصوص در عراق احساس می‌شود، رایزنی‌هایی از سوی رئیس ستاد عتبات کشور با طرف عراقی در حال انجام است که این مسائل به نحو مقتضی حل ‌و فصل شود.

مدیر اربعین ستاد توسعه‌ و بازسازی عتبات عالیات استان، ضمن گلایه از مسئولین استان که امسال هنوز پای کار اربعین نیامده‌اند، گفت: امسال تا این لحظه هنوز جلسات ستاد اربعین که هرساله به ریاست استاندار برگزار می‌شد، برگزار نشده است.

فتحی با بیان این‌که سال گذشته ۶۴ موکب از استان کرمان در خدمت زائران بودند، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌کنیم امسال تعداد موکب‌های استان کرمان به بالای ۷۰ موکب برسد. موکب‌های کرمان بیشتر در کربلا و تعدادی در مسیر پیاده‌روی مستقر می‌شوند و یک موکب هم در مرز ریمدان، مرز مشترک ایران و پاکستان برای زائرانی که از شرق کشور وارد ایران می‌شوند، داریم.

انتهای پیام

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود