- تاریخ انتشار : شنبه 2 نوامبر 2024 - 14:50
- کد خبر : 19932 چاپ خبر
آغاز طرح ملی سرشماری عمومی کشاورزی در بیش از ۵ هزار آبادی کرمان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کارگران کرمان» محمدمهدی فداکار شنبه ۱۲ آبان ماه در مراسم نواختن زنگ سرشماری عمومی کشاورزی گفت: پیشرفت کشور و ایجاد اشتغال، توسعه و رفاه اجتماعی مستلزم برنامهریزی است و اولین الزام در برنامهریزی، داشتن آمار و اطلاعات است. وی به تنوع اقلیمی و ظرفیتهای متعدد کشاورزی در استان اشاره داشت و
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کارگران کرمان» محمدمهدی فداکار شنبه ۱۲ آبان ماه در مراسم نواختن زنگ سرشماری عمومی کشاورزی گفت: پیشرفت کشور و ایجاد اشتغال، توسعه و رفاه اجتماعی مستلزم برنامهریزی است و اولین الزام در برنامهریزی، داشتن آمار و اطلاعات است.
وی به تنوع اقلیمی و ظرفیتهای متعدد کشاورزی در استان اشاره داشت و افزود: کرمان با ۴۰ درصد اشتغال در بخش کشاورزی، رتبه اول کشوری را دارد و خراسان شمالی با ۳۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.
استاندار کرمان تصریح کرد: زندگی و معیشت مردم کرمان به شدت تحت تاثیر کشاورزی است و برای آن نیازمند اطلاعات و آمار هستیم. اطلاعات درست و شفاف در عملکرد توسعه و برنامهریزی کمک میکند.
وی بیان کرد: از بهرهبرداران کشاورزی درخواست داریم تا همکاری لازم را با مأموران سرشماری داشته باشند، این اطلاعات صرفا برای برنامهریزی است و هیچ ارتباطی با یارانهها و دیگر موارد ندارد.
فعالیت ۹۰۰ مامور در سرشماری کشاورزی استان
محمدرضا وحیدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان گفت: آمار و اطلاعات، پایه و اساس برنامهریزی محسوب میشود و در سرشماری، تمام اقلام و افراد مورد بررسی قرار میگیرند.
وی با اشاره به دوره ۱۰ ساله سرشماری عمومی کشاورزی ادامه داد: امسال ۲۸۰ قلم اطلاعاتی در بخش کشاورزی از سراسر کشور جمعآوری میشود.
وحیدی افزود: ۹۰۰ مامور سرشماری در استان کرمان با کمک کشاورزان و بهرهبرداران، اطلاعات شفاف و دقیق را احصا میکنند تا شاهد رشد و توسعه اقتصادی باشیم.
سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ در ۵ هزار و ۵۰۰ آبادی دارای سکنه و ۲۷۵ هزار بهرهبردار در سطح استان کرمان اجرا میشود.
این طرح با شعار همکاری در سرشماری، همراهی در رفاه و آبادانی همزمان با سراسر کشور از ۱۲ آبان ماه آغاز شده و به مدت ۴۵ روز ادامه دارد.
در جریان سرشماری عمومی کشاورزی، اطلاعات مرتبط با سطح زیر کشت و تولید ۵۰ محصول زراعی و ۳۷ محصول باغی و همچنین حوزه دام سبک و سنگین، آبزیپروری، طیور، زنبور عسل و گلخانهها جمعآوری میشود.