• تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 می 2021 - 15:35
  • کد خبر : 3483
  • چاپ خبر
در نشست خبری مطرح شد:

هاب منطقه خواهیم شد / اجازه خرید و فروش ذغال در منطقه را به کسی نمی دهیم / توریسم معدنی را راه اندازی خواهیم کرد

  به گزارش کارگران کرمان ؛ پیش از ظهر امروز نشست خبری مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان با حضور خبرنگاران استانی در باغ موزه شاهزاده کرمان برگزار شد. باقر نیک طبع مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان در این نشست اظهار کرد: در سال ۹۹ همزمان با بیماری کرونا دورکاری کارگران و یا تعطیلی معادن باید به

 

به گزارش کارگران کرمان ؛ پیش از ظهر امروز نشست خبری مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان با حضور خبرنگاران استانی در باغ موزه شاهزاده کرمان برگزار شد.

باقر نیک طبع مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان در این نشست اظهار کرد: در سال ۹۹ همزمان با بیماری کرونا دورکاری کارگران و یا تعطیلی معادن باید به سمتی حرکت می کردیم که تولید ثابت می ماند نه این که افزایش یابد.

وی افزود: از سوی دیگر مراکز خصوصی به دلایلی فاصله گرفته بودند که باید مجدد جذب شرکت می شدند و ورودی شرکت افزایش می یافت که در سال گذشته محقق شد.

نیک طبع عنوان کرد: کارخانه زغالشویی ما با راندمان ۵۰ درصد در حال فعالیت است، کارخانه ای است که باید تا ۲ میلیون تن سالانه خروجی دهد اما به علت قدیمی بودن دستگاه ها این حجم از تولید عملا امکان پذیر نیست.

وی یادآور شد: تمام آنچه به عنوان یک شرکت بدون پول برنامه ریزی کردیم محقق شد، اولویت همواره در استان پرداخت حقوق بوده اما معضلات دیگری هم مد نظر شرکت بوده است.

مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان عنوان کرد: با توجه به آنکه اولویت بازگرداندن اقتصاد به روستاها است این اقدام در سال اخیر انجام شده است و تلاش کردیم عزت و اقتدار زغالسنگ باز گردد.

پرداخت کل بدهی های شرکت زغالسنگ در دوره مدیریتی جدید

نیک طبع متذکر شد: زغالسنگ از سال ۶۹ به خزانه داری کشور بدهی داشته و تمام آنچه در سال ۹۹ پرداخت شده معوقات زغالسنگ بوده است.

وی ادامه داد: ۲۵ صورت جلسه معوقه در سال ۹۹ وجود داشته که همگی سامان گرفته و اکنون شرکت به روز بوده و بدهی ندارد.

مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان گفت: ۳۰۱۶ کارگر داشتیم که ۱۰۷۱ کارگر ضعیف تر بوده با اجرای طرح طبقه بندی از ۱ خرداد ۹۹ و اعمال افزایش حقوق حداقل دو برابری رده های پایین از تیرماه اجرا شد.

وی افزود: ۱۲۰۰ مورد از پرونده های طرح طبقه بندی اصلاح شده و همچنان ادامه دارد، طرح های کمک معیشتی در کنار اجرای طرح طبقه بندی در حال اجراست، با شناسایی فرزندان نابغه کارگران کمک های درسی به آن ها صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان تصریح کرد: رسیدگی به مطالبات کارگران سبب افزایش ۲ برابری تولیدی که متوقف شده بود، شد.

نیک طبع توضیح داد: در سال قبل هیچ کمیته بحرانی برای زغالسنگ تشکیل نشد و با ۱۱۰ میلیارد طلب و بدهی صفر سال را به پایان رساندیم.

مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان خاطرنشان کرد: در صنعت زغال آغاز به کار یک طرح برای نتیجه رسیدن حداقل نیازمند ۶ تا ۸ ماه فرصت است.

فعالیت های انجام شده یک سال گذشته در راستای صیانت از حقوق کارگر و شفافیت مطلق بوده است

نیک طبع توضیح داد: کارگران همچنان ذهنیت قدیم را دارند و به پیمانکاران اعتماد ندارند و از خلا بیمه ای مجدد واهمه دارند همین اتفاقی که در سال های گذشته گریبان کارگران زیادی را گرفته است.

وی ادامه داد: تمام کارهایی که انجام شده در راستای صیانت از حقوق کارگر و شفافیت مطلق بوده است، ما توانستیم حقوق های پایین را بهبود بخشیدیم و عزت و اقتدار شرکت را مثل قدیم برگرداندیم.

مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان ابراز کرد: در ارتباط با کارگرانی که بر اساس شرایط می توان آن ها را بازنشسته کرد، خلا بیمه ای که ۱۷۲۳ نفر دارند که با کوتاه آمدن تامین اجتماعی حل می شود ۴۷۳ نفر در حال حاضر آماده بازنشستگی دارند.

نیک طبع عنوان کرد: ما منتظر دولت آینده هستیم، دولت بعد باید برای معادن و بورس برنامه باشد تا بتوانیم تمام آنچه در نظر داریم را محقق کرده و به سمت اشتغالزایی حرکت کرد.

وی افزود: به زودی شناسنامه ای از املاک زغالسنگ ارائه می دهیم، بیش از ۱۰ بار به شورای کارگری گفتین تعاونی مسکن را ایجاد کنید ما هم کمک می کنیم، اگر تعاونی مسکن شکل گرفته بود به راحتی می توانستیم به تامین مسکن کارگران کمک کنیم.

مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان گفت: درآمد دست کارگران است، هرچه قدر که تولید افزایش یابد درآمد هم افزایش یافته و به جیب کارگران سرازیر می شود، راه برای افزایش درآمد باز است و همچنان اجرای طرح طبقه بندی کارگران در حال اصلاح است.

نیک طبع تشریح کرد: جذب نیروی جدید با خروجی باید هماهنگ باشد، با تغییر طرح طبقه بندی، تفاوت طرح با افزایش قانونی و اصلاحات پایان سال بیش از ۳۰ میلیارد تومان پرداخت می شود از این رو با سادگی توان پرداخت پاداش پایان خدمت را نداریم اما به واسطه راه اندازی تعاونی ها این امکان می تواند ایجاد شود، یکی از این راه ها کمک به کارگران در قالب های دیگر همچون مسکن است.

لزوم تامین بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی برای پرداخت پاداش کارگران در آستانه بازنشستگی

وی یادآور شد: ما شرکتی تحت پوشش صندوق بازنشستگی فولاد هستیم کا متعلق به ۸۷ هزار خانوار است که ۱۴ هزار کارگر استان در اولویت هستند، صندوق بازنشستگی از دولت طلبکار است و این بدهی بسیار است.

مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان اذعان کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان برای بازنشستگی کارگرانی که خلا بیمه ای آن ها اصلاح شود، نیاز است البته پاداش پایان خدمت کارگران تا سال ۹۸ پرداخت شده است.

نیک طبع گفت: با تامین این هزینه ۵۰۰ نیرو خارج شده و نیروی جدید از جوانان منطقه جایگزین می شوند.

وی ادامه داد: سردار معروفی در حل مشکلات زغالسنگ تاثیر به سزایی داشتند و لحظه به لحظه همراه با ما بودند، ما همواره از زحمات این سردار بزرگوار سپاسگذاریم.

در پایان این مراسم چند تن از کارگران این شرکت به صورت سرزده در نشست حاضر شده و درخواست خود را مطرح کردند.

زمانی کارگر شرکت زغالسنگ کرمان بیان کرد: برخی از مشکلات کارگران در سطح استان قابلیت حل شدن ندارد اما برخی دیگر قابل حل است، کارگران در دل زمین با سختی کار می کنند اما ضریب سختی توست دولت اعمال نشده است، مسئولان استانی همه تلاش کردند اما موفق نشدند ما در این کار امنیت شغلی نداریم.

کارگران معادن زغالسنگ، چشم انتظار اجرای ماده ۷ قانون کار

وی افزود: ۱۳۳ شهید تقدیم انقلاب کردیم اما فراموش شدیم دولت توجهی به ما ندارد، مجلس و دولت نامه برای تبدیل عضویت ایثارگران داده اما فراموش شده و تاکنون محقق نشده است.

کارگر شرکت زغالسنگ کرمان تصریح کرد: بر اساس مصوبات ما زیر مجموعه دولت هستیم اما به دلیل اینکه مطالبات کارگران محقق نشد و در نهایت این شرکت واگذار شد.

زمانی متذکر شد: معدن کاران کرامت دارند و نیازمند زندگی خوب هستند، کارگران تا جایی که ممکن است سازش می کنند اما امیدواریم ماده ۷ قانون کار اجرا شود.

در پایان نیک طبع مدیرعامل شرکت معادن زغالسنگ کرمان در تاریخ ۹۹/۲/۲۲ قول هایی به کارگران داده شد که نیازمند تصویب قانون است، که با محقق شدن آن با اعطا ضریب یک و نیم کارگران زودتر بازنشست می شوند.

انتهای پیام/ طهماسبی

لینک کوتاه

برچسب ها